Barion Pixel

„Utazz és Írj!” kihívás

Kalligráfia oktatóként jól tudom, hogy mennyire fontos a szépírás gyakorlása.

De valljuk be, csak úgy magunknak írogatni nem mindig a legélvezetesebb. Éppen ezért összeállítottam az Utazz és Írj Kihívást, melyben 7 napon keresztül küldök számodra egy-egy feladatot, amin keresztül gyakorolhatod a kalligráfiát.

A feladatok nem igényelnek semmilyen speciális eszközt, és nem vesznek el a napodból órákat, de segítenek kialakítani a napi gyakorlás rendszerességének szokását.

Ráadásul a feladatok megoldása közben nem maradsz egyedül. Mind az Öröm kalligráfia Facebook csoportban, mind az Instagramon megoszthatod az alkotásaidat a Kihívás többi résztvevőjével. Csak használd az #utazzésírj hashtaget!

Ha szeretnél csatlakozni, csak add meg az adataidat az alábbi űrlapon keresztül, és máris küldöm bekerülsz a csapatba!

.

Hírlevél feliratkozás

Ez is érdekelhet

Kalligráfia és lélek

Kalligráfia és lélek

Miért érdemes megtanulni és rendszeresen gyakorolni a kalligráfiát? Sokan a kézműves technikát látják benne hasznosnak. Létrehozni valamit a kezünk segítségével, ez mindenképpen érték. Érték és öröm a magunk számára, és nagyon gyakran örömöt okoz mások számára a szép...

Kalligráfia tanulás. Milyen életkorban ideális?

Mit gondolsz, van ideális életkor a szépírás tanuláshoz? Lehet, hogy túl idős vagy túl fiatal vagy a kalligráfia elsajátításához? Gyakori kérdés ez a leendő tanítványaim szájából. A tapasztalat azt mutatja, hogy felső határ nincs. Nem lehetsz olyan idős, hogy ne lenne...