Barion Pixel

Csodás hullámok csomag

Akció!

Imádod, ahogy a toll serceg a papíron? Hegyekben állnak a csodás füzetek, amik csak arra várnak, hogy nekifogj a kalligráfia megtanulásának? Eljött a Te időd! A csodás hullámok csomag Rád vár:

  • Online kezdő kalligráfia kurzus (Faux) 6990 Ft
  • Online modern kalligráfia kurzus ecsetfilccel. 19990 Ft
  • Tóth Cecília videója  6990 Ft ajándék

Original price was: 33.970 Ft.Current price is: 26.980 Ft.

Csodás hullámok csomag

Online kezdő kalligráfia kurzus (Faux) – 6 990 Ft
Karcsú betűk, elegáns szavak, légies könnyedség. Ez a Klasszikus angol folyóírás (Copperplate).  A kalligráfia tanulás alaplépéseit megmutató online videós kurzus, amellyel garantált sikerélmény érhető el. Csak egy darab papír és egy tűfilc vagy ceruza szükséges hozzá. A Klasszikus angol folyóírást ismerheted meg a kurzus során. A videók lépésről lépésre, részletes, egyszerű, könnyen követhető  magyarázattal mutatják be a szépírás technikáját. Saját tempódban haladhatsz, a leckéket többször is visszanézheted szükség esetén.

Online modern kalligráfia kurzus ecsetfilccel – 19 990 Ft
Játékos, ugráló betűk, vidám táncoló szavak. Ez a modern kalligráfia. Ezzel a videós leckékből álló online kurzussal érdemes folytatni a tanulást a klasszikus stílus megtanulása után. Ezek a leckék megismertetnek egy nagyon sokrétűen használható stílussal. Ecsetfilccel tanulhatod meg szépen leírni a Modern kalligráfia kis- és nagybetűit. Az ecsetfilc használatáról is mesélek, eszközajánló videót is tartalmaz az anyag. A leckék többször visszanézhetőek, önállóan feldolgozhatóak.

Tóth Cecília videója (zezil.hu) 6 990 Ft  ingyenes
Használd ki a szépírásban rejlő funkcionális lehetőségeket, kapcsolódj a lelkedhez az alkotásra való odafigyelés során, és alakítsd ki a saját stílusod. Egy füzetben, rendezetten vezetni a feladataidat és a jegyzeteidet egyszerre lehet hasznos és a kikapcsolódás egyik formája. Ezzel a videóval betekintést nyerhetsz a Füzettel az életem klubba, ahol a tudatosság és a praktikusság kéz a kézben járnak, ahol gyakorlati eszközöket kapsz életed vezetéshez és szervezéséhez, hogy egy olyan életet teremts magadnak, ahol jó lenni. Szükséges ehhez szépen írni? Nem feltétlen. Mégis érdemes megismerned, hogy mit nyerhetsz a „szépírás” során. Szó lesz a saját kézírásod legszebb verziójáról, és egyéb lehetséges módokról, amik nem csak funkcionálisan segítik majd a füzetedet az oldalak megírásában, és használatában, hanem a saját stílusod megtalálásában is szerepet játszhatnak. Ezen kívül megmutatom, hogyan segít a szépírás, hogy megéld a jelen pillanatot, lelassulj és töltődj.
Tetszene, ha rendezett és szervezett lenne az életed, és így több szabad időd jutna magadra? Ez a tervezőnapló élménye!