Barion Pixel

Csalogassuk elő a tavaszt kalligráfiával!

Örülnél egy kis kreatív énidőnek? Imádod a szép folyóírást?
Megjelent a Tavaszi kalligráfia-ötletgyűjtemény. Az e-book ötleteket, tippeket ad, hogy a tavaszi időszakban hogyan tudod a betűk segítségével szebbé, esztétikusabbá tenni a környezetedet, személyesebbé varázsolni az ünnepeket.

kalligráfus

Szia! Anna vagyok, a Kalligráf Megoldások oldal kitatálója. Örömmel végigvezetlek az úton, megmutatom, hogy vágj bele a szépírás gyakorlásába.
37 éve dolgozom pedagógusként, kalligráfiát 5 éve oktatok. Tanítványaimat próbálom a tollforgatás rejtelmeire megtanítani és igyekszem átadni nekik azt az örömöt, amit én is érzek az alkotás közben. Az oktatás mellett az évszakok szerint inspiráló kötetekben gyűjtöm össze a kalligráfiával kapcsolatos ötleteket.
Harmadik kiadványom, a tavaszi elsősorban ünnepi dekorációkkal és ajándékötletekkel kapcsolatos praktikákat gyűjti egy csokorba.
A szépírás elkezdését 12-13 éves kortól bátran ajánlom, ebben a korban már könnyen elsajátítható a hatékony kalligráfia tanulás.

 Hogy lehet könnyedén elsajátítani a kalligráfiát az e-book segítségével?

tavasz kalligráfia

A kalligráfia megtanulása nagyon egyszerű. Pár betűt lépésről lépésre megmutatok és a minta alapján már te is képes leszel követni a módszert. A siker abban rejlik, hogy a betűket lebontjuk vonalelemekre, ezeket szépen begyakoroljuk, majd újra felépítjük őket.

Kezdj bele és ígérem, ha megfogadod a javaslatokat, garantált sikerélményben lesz részed!

Csak a kinyomtatott e-bookra és egy ecsetfilcre van szükséged (az ötlettár eszközajánlót is tartalmaz).

szülinapi kalligráfia
Valentin
sütirecept karácsony
naptár kalligráfia

Gondoltál arra, hogy elkezded, de nem tudtad pontosan hogyan fogj neki? Lehet, hogy még sosem merted megpróbálni, nem hiszed, hogy neked is sikerülhet? Lehet, hogy már nekifogtál, de nem a megfelelő eszközzel, módszerrel, stílussal kezdted a tanulást? Sok-sok lehetőséged van rá, hogy inspirációt szerezz és motivációt kapj a szépírás  gyakorláshoz.

Készíts szépírással Üdvözlőlapot szeretteidnek, vágj bele a kézzel készített naptár használatába, alkoss könnyedén kézzel írt ültető táblákat. Dobd fel az ünnepeket és a hétköznapokat szép felirattal!

A Tavaszi kalligráfia-ötletgyűjteményben lépésről lépésre, gyakorló lapok segítségével mutatom meg, hogyan csináld. Teremts énidőt a kreativitásra, ezzel örömöt adhatsz magadnak és a szeretteidnek. 

Tetszik a személyes kis bevezető, alaposak a leírások és szuper, hogy rögtön ott a gyakorlási lehetőség a fejezetek végén. A szemléltető, igényes képektől pedig egyből tollat ragadna az ember…
Már alig várom, hogy legyen egy kis időm és leüljek elkezdeni…
Vagyóczkiné Jávori Nikoletta

Választható lehetőségek 

Tavaszi kalligráfia-ötletgyűjtemény
e-book

kalligráfia e-book
 • Zárt Fb csoportban való részvétel
 • Inspirációs ötletek
 • Hamis kalligráfia alapok (Faux)
 • Gyakorló lapok

Jelenlegi ára:
2 900 Ft

Online videós kurzus kezdőknek (Faux)

kalligráfia
  • Zárt Fb csoportban való részvétel
  • Online hamis kalligráfia videós kurzus (5 órányi anyag. Faux kalligráfia)
  • Letölthető, kinyomtatható gyakorlólapok

  Jelenlegi ára:
  5 900 Ft

     Tavaszi e-book + online videós kurzus

  téli kalligráfia

   

  • Zárt Fb csoportban való részvétel
  • Online hamis kalligráfia videós kurzus (5 órányi anyag. Faux kalligráfia)
  • Letölthető, kinyomtatható gyakorlólapok
  • Inspirációs ötletek

  Jelenlegi ára:
  8 800Ft helyett
  7 400 Ft