Barion Pixel

Küldetésem őrizni elődeink tudását, tanítani a szép kézírást, hogy az emberek megtalálják a kalligráfiában a harmóniát, az örömöt és a sikerélményt!

Próbáld ki most a kalligráfiát!

Kezdd az alapoktól!

nyári kalligráfia e-book

Nyári kalligráfia e-book.

30 oldalas kiadvány nyári témákkal, letölthető és kinyomtatható gyakorlólapokkal, tippekkel és trükökkel. Töltsd tartalmasan a nyarat!

bujo kalligráfia

Videós kurzus,

amellyel pár óra alatt ugrásszerűen szebb lesz a kézírásod. Csodás képeslapokat, ajándék címkéket és idézeteket fogsz írni.

Kitől tanulhatok?

kalligráfus

Vargáné Nagy Anna vagyok, a Kalligráf Megoldások megálmodója, vezetője.

Szenvedélyem a kreativitás és az oktatás. Jó érzéssel tölt el, ha a workshopjaimon látom a tanítványok fejlődését óráról órára. Nagyon sokféle kreatív tevékenységet kipróbáltam, a kalligráfia a leggyönyörűbb, legmegnyugtatóbb, legfantasztikusabb mind közül.

kalligráfus

Mélyítsd el a tudásod!

Haladóknak ajánlom!

Visszajelzések a workshopokról

“Érdekes, szórakoztató kurzus, ahol észre sem vettem, hogy eltelt három óra.”

– J. László –

“Végre tudok keresztneveket, városneveket írni :). Akit érdekel a téma, és nem elég a youtube (ott nincs feedback, hogy jól csinálom-e), annak nagyon ajánlom :)”

– V. Virág –

“Minden tökéletes volt. Mindenkinek ajánlom, ki valami újra vágyik.”

– B. K Anikó –

“Menyasszonyként érkeztem ide, hogy az esküvői dekorációinkat még szebbé tudjam tenni. Nagyon érdekesnek találtam, még belőlem is sok pozitívumot hozott ki. Van még mit gyakorolni, de nagyon jó önbizalmat adott a workshop. Nagyon segítőkész volt az oktatás, mind beszerzendő eszközökben való segítségnyújtásban, mind a hibák javításában. Bárkinek ajánlom, aki ki akar kapcsolódni, lenyugodni és szépet alkotni.”

– Sz. Erzsébet –

“A mai rohanó világ egyik fontos eleme a lelassulás, a meditatív állapot elérése mely jó hatással van az egész testre, lélekre. Ebben kiváló program a betűk rajzolása, a gyakorlás minden esetben kikapcsolódás. Mindenkinek ajánlom, aki erre az érzésre vágyik.”

– Sz. Hajnalka –

“Igazi feltöltődés! Relaxációs én-idő a legjobb formájában, amit később mások megajándékozására is használhatunk. Köszönöm!”

– Sz. Gabriella –

Hírlevél feliratkozás