Barion Pixel

  Szeretnél te is szépen írni? Vágysz rá, hogy mindenki csodálja a kézírásod? 
jól jönne egy olyan hobbi, amely intenzív jelenlétet, nyugalmat, lelassulást énidőt nyújt számodra és oldja a mindennapi stresszt?

 

 

Jó helyen jársz! Érdemes ezzel a 4 órás offline kurzussal kezdeni a tanulást. Ezek a leckék olyan biztos alapot adnak, amelyhez bármikor visszaléphetsz, ha a későbbiekben elbizonytalanodnál. A fémhegyű mártogatós toll visszarepít  időben a dédszüleid korába.

 

kalligráfia mártogatós

„Gyors praktikus tudásanyag, amit rögtön tudok használni.”

„Szívből ajánlom Anna workshopjait. Nagyon nagy élmény megtapasztalni, ahogy saját filctollunkból formálódnak ezek a csodás írások.
Még nagyszerűbbé varázsolja az élményt Anna betűk iránti lelkesedése, szeretete.”

kalligráfia workshop ősz

„Egyedül sokkal tovább tart megtanulni a technikát.”

A kurzus célja

Bevezetlek a kalligráfia rejtelmeibe, ebbe a csodavilágba, ahol megszűnik az idő és a tér, oldódik a stressz. A betűk és szavak művészi megformálásával érzelmeket, gondolatokat tudunk megjeleníteni. Ha velem tartasz ezen az úton folyamatos sikerélményed és fejlődési lehetőséged lesz. Egy inspiráló, támogató közösség tagja lehetsz. A Klasszikus angol folyóírás, a Copperplate stílus kisbetűit tanulhatod meg videós leckék formájában  

kalligráfia nagybetű

„Nagyon jó a hangulat, sok-sok egyéni figyelem, tanácsadás, dicséret. A kalligráfia segít kikapcsolni az agyamat, a „jelenben” lenni.”

„Nem nekem kellett rájönnöm az apró trükkökre, hanem megkaptam más tapasztalatát, így kihagyhattam a felesleges köröket.”

Ki vezeti a workshopot?

kalligráfus

Azért dolgozom, hogy a szépírás hagyománya ne vesszen ki a digitális írás használat térhódításával. Szeretném, ha a kalligráfia iránt érdeklődők gyorsan, a legnagyobb fejlődést érjék el.

2010-ben kezdtem el kalligráfiával foglalkozni. 2016-ban kezdtem el oktatni. A kalligráfia annyi örömöt és sikerélményt hozott pár év alatt az életembe, hogy ez sarkall arra, hogy az érdeklődőknek átadjam a tudásomat. Felépítettem egy oktatási stratégiát, amely garantált sikerélményt ad a résztvevőknek.
Vargáné Nagy Anna
kalligráfia oktató
pedagógus

„Egyedül sosem kezded el. Itt látsz és kipróbálsz olyan eszközöket, amiket egyébként nem.”

A kurzus ára

alap jegy

 • 4 órás offline kurzus magyarázatokkal, korrekciós lehetőséggel, tanácsokkal
 • Gyakorló füzet
 • Eszközök (tollszár, tinta, 3 féle tollhegy)
 • Közösségi támogatás. Gyakorló csoport támogató inspirácós lehetőségekkel

Jelenlegi ára: 17 400 Ft

extra jegy

 • 4 órás offline kurzus magyarázatokkal, korrekciós lehetőséggel, tanácsokkal
 • Gyakorló füzet
 • Eszközök (tollszár, tinta, 3 féle tollhegy)
 • Közösségi támogatás. Gyakorló csoport támogató inspirácós lehetőségekkel
 • Házi feladatok
 • Fél órás konzultáció  1-2 héttel a kurzus után
 • 2 alkalmas belépő Műhely foglalkozásokra

Jelenlegi ára:  21 900 Ft

Garantálom, hogy ha elvégzed az általam javasolt feladatokat, megfogadod a tanácsaimat és gyakorolsz otthon, akkor fejlődni fogysz, elégedett leszel. Ha nem lesz látható erdménye a munkádnak, 2-3 héten belül, akkor visszafizetem a kurzus díját részedre.

Lehet, hogy ezek a kérdések még foglalkoztatnak?

u
9

Mi történik a jelentkezés után?

A megadott e-mail címre kapsz egy visszaigazoló levelet. Megtalálod benne a workshop részletes leírását és az átutaláshoz szükséges információkat.  Előfordulhat, hogy a levél a spam vagy a promóciós mappába érkezik. Kérlek, nézd azt is!

9

Ha még sohasem próbáltam a kalligráfiát, akkor is mehetek?

Igen, a program az alapoktól indul, bátran jelentkezz.

9

Mit vigyek magammal?

A tanuláshoz szükséges minden eszközt biztosítok számodra, semmit nem kell magaddal hoznod, csak legyél nyitott, és érdeklődő. 

p

Nem találsz választ a kérdésedre?

Írj kérlek az info@kalligrafmegoldasok.hu e-mail címre, és 1 napon belül választ kapsz rá. Fordulj hozzám bizalommal, segítek.