Barion Pixel

Légy a saját esküvőd művésze!

Az esküvőtökön a vendégeitek elragadtatással beszélnek a kézzel készített asztali dekorációidról, az ültetőkártyákról. Egyszerű, letisztult, stílusos, illik a személyiségetekhez, ámulatba ejtő.

 

Szeretnéd te is ezt érezni? Akkor tarts velem az Ecsetfilces alapozó online kurzusra!

kalligráfia oktató

Üdv itt! Anna vagyok, a szépírás elhivatott élharcosa.

 

Küldetésem őrizni és továbbadni a szép kézírás élményét az utókor számára, azért, hogy az emberek a kalligráfia által rátaláljanak az önmagukban rejtőző harmóniára, örömre, sikerélményre.

Hobbim és szenvedélyem a kézírás. Fontosnak tartom a lelki egészségünk védelme érdekében a lelassulást, a stresszoldó tevékenységek gyakorlását, erre a kalligráfia pont alkalmas.

Mivel érdemes kezdeni a kalligráfia tanulást ?

 ecsetfilces Alapozó

online kalligráfia kurzus

kalligráfia esküvő Copperplate

Ha még teljesen kezdő vagy a kalligráfiában, ezt a csomagot ajánlom.  A Klasszikus angol folyóírás kisbetűit  tanulhatod  meg leírni a kurzus során ecsetfilccel. Online videós leckékből áll a program. A saját tempód szerint haladhatsz, akárhányszor visszanézheted a jól érthető magyarázatokat. A leckék között találsz eszközajánlót, valamint kedvezmény kupont a vásárláshoz. 

 

  • Alapozó kalligráfia kurzus ecsetfilccel (Klasszikus angol folyóírás kisbetűk) Ára 14 400 Ft
  • Letölthető sablonok. Megkönnyíti az otthoni gyakorlást. Értéke: 2x 1800Ft  Ajándék
  • Zárt Facebook csoport tagság. Értéke: 2500Ft Ajándék

   14 400 Ft
 

Értéke: 18 700 Ft

Jelenlegi ára: 12 400 Ft

Garancia

Ha a tanácsaimat megfogadod, a feladatokat a kérésem szerint elvégzed, és sikertelennek ítéled az oktatást, az első kurzus végén a csomag teljes díját visszautalom részedre.

Jelentkezem az ecsetfilces alapozó  online kurzusra

Akik már jártak a kurzuson

Menyasszonyként az egyik leghasznosabb workshop. Egy kis gyakorlás után nem okoz problémát az ültetőkártyák, meghívók, különböző feliratok elkészítése. Még személyesebbé, meghittebbé varázsolja az esküvőt a (részben) saját készítésű dekoráció. 

Kiss Anikó

Ha grafomán vagy, vonzanak a szép betűk, örömöt ad a papír sercegése, szeretsz elmélyülni a kézírás gyakorlásában , akkor ez egy remek alkalom, hogy hozzád hasonló érdeklődésűek társaságában eltölts egy kellemes délutánt. 

Fekete Emese

Ajánlom azoknak, akik a felgyorsult, városi mindennapokban lassítanának, akik szívesen ápolják az elmúlt korok értékeit, szeretnek kreatívan kikapcsolódni. 

Natkay Ilona

Ajánlom azoknak, akik szépen írnak és azoknak akik csúnyán, mert ezen a workshopon bárki megtanulhatja a kalligráfia alapjait jó hangulatban, módszeresen egy igazi profitól. Köszönöm, hogy a kalligráfia megismerésével egy új flow-hobbit kaptam!

Fódi Petra

Szuper lehetőség, ha ki akarsz szakadni a hétköznapi rohanásból. A betűkre koncentrálsz, így mindent kizársz :). Elmondhatatlanul jó érzés! Az se féljen tőle, aki még sosem volt kapcsolatban ecsetfilccel, nem tudja mi fán terem a kalligráfia. Anna türelmes, precíz és lelkes mentora a szépen írni vágyóknak. 

Kálmán Dorka

Igazi feltöltődés! Relaxációs én-idő a legjobb formájában, amit később mások megajándékozására is használhatunk. Köszönöm

Szabó Gabriella

Mi történik a jelentkezés után?

Kapsz egy visszaigazolást, hogy sikeresen jelentkeztél.

1 napon belül kapsz egy proforma számlát. A benne szereplő számlaszámra kell elutalni a kurzus díját.

Értesítelek, ha megérkezett az összeg.

Küldöm a befizetésről szóló számlát, a videós leckék linkjét és a kinyomtatható gyakorló lapokat.

Légy a saját esküvőd művésze!

Jelentkezem az ecsetfilces  alapozó online  kurzusra